Асоціація «Ягідництво України» взяла участь у бізнес-форумі «Відкриття Італії для української агропромисловості»

Асоціація «Ягідництво України» взяла участь у  бізнес-форумі «Відкриття Італії для української агропромисловості»

Асоціація «Ягідництво України» 8 жовтня 2021 року взяла участь у  бізнес-форумі «Відкриття Італії для української агропромисловості», організаторами якої виступили  Асоціація промисловості Італії Confindustria Ucraina та Торгово - промислова палата України.

CONFINDUSTRIA UCRAINA – НОВИЙ ШЛЯХ ВИХОДУ НА УКРАЇНСЬКИЙ РИНОК ДЛЯ ІТАЛІЙСЬКИХ ПІДПРИЄМЦІВ ТА ВИХІД УКРАЇНСЬКИХ ТОВАРІВ НА РИНОК ІТАЛІЇ.

Учасники бізнес-форуму були ознайомлені з діяльністю територіального підрозділу Всезагальної конфедерації італійської промисловості в Україні Confindustria Ucraina. Подія біла присвячена визначенню цікавих взаємовигідних напрямів співпраці між Україною та Італією. У роботі форуму якості почесного гостя взяв учать Посол Італії в Україні H.E. Pier Francesco Zazo. Асоціація «Ягідництво України» теж була в числі запрошених і представлена в особі Олени Каіжен, Директора із зовнішньої торгівлі та комерційної діяльності АЯУ.

Confindustria Ucraina об'єднала представників різних Асоціацій та агробізнесу нову торгову Платформу MIA AGRO. Платформа дає можливість не тільки нарощування двосторонню торговельно-економічну співпрацю, а й формувати регіональні виробничі ланцюги із залученням бізнесу різних країн.