«Є чим пишатись та куди рухатись далі»: в СВК «Ягідки» відводять підсумки року, що минає

«Є чим пишатись та куди рухатись далі»: в СВК «Ягідки» відводять підсумки року, що минає

«Сезон-2021 не можна назвати простим, проте в цьому році СВК «Ягідки» здобула декілька досить вагомих досягнень, якими ми дуже пишаємось, - кажуть в господарстві. – Зокрема, наш бренд BigBlue увійшов до ТОП-15  найвідоміших та найуспішніших органічних брендів, що завоювали визнання та повагу покупців. Цей рейтинг підготували BrandStory спільно з «Органік Стандарт». В цьому рейтингу ми посіли 13 сходинку, що дуже почесно, якщо порівнювати розміри бізнесів з іншими компаніями в ТОПі». 

Крім того, компанії вдалося увійти до Книги рекордів України, виростивши найбільшу ягоду лохини, діаметр якої сягав 3,05 см. Як зазначають в СВК «Ягідки», секрет досягнення цього рекорду досить простий: дотримання правильної системи живлення, захисту та правильної її обрізки, а також - постійний, цілодобовий контроль.

Але головним здобутком сезону в господарстві вважають розширення географії експорту лохини, а саме – вихід на ринок Узбекистану.

«В червні нам вдалося відправити першу партії лохини до Узбекистану літаком. Так, партія була відносно невелика і складала 400 кг. Проте ми віримо, що це лише початок. Більше того, ми активно працюємо й над виходом на інші потенційний ринки. Зокрема, наприкінці жовтня наш керівник Олег Науменко разом з Асоціацією «Ягідництво України ініціювали зустріч з керівництвом Дердпродспоживслужби з метою пришвидшення процесу виходу української лохини на ринок Китаю. Тож сподіваємося, що представники ДПСС виконають свої обіцянки і вже в новому сезоні ми зможемо експортувати на китайський ринок», - кажуть в СВК «Ягідки».

 

По темі: 

 Відкриваємо ринок Китаю: АЯУ ініціювала зустріч з представниками Дердпродспоживслужби

BigBlue увійшов до ТОП-15 найвпізнаваніших органічних брендів України