Підсумки року від ГК «Новітні технології»

Підсумки року від ГК «Новітні технології»

У 2021 році спеціалісти ГК «Новітні технології» продали, встановили та ввели в експлуатацію обладнання Boix для склейки картонних ящиків для кондитерської фабрики «Деліція» (м. Буча). Спільно з клієнтом був розроблений ексклюзивний асиметричний ящик для кондитерських виробів та за індивідуальним замовленням вироблено обладнання, яке зараз успішно працює. Його продуктивність сягає до 1800 ящиків за годину!

«Це вже третій реалізований проект для цього клієнта», - повідомляють в ГК «Новітні технології».

Для компанії «Мелітопольська черешня» встановлена ​​та введена в експлуатацію лінія Maf Roda для сортування та пакування черешні. Продуктивність лінії - 2 т/год. Критерії сортування: колір, діаметр, форма ягоди. Для цієї ж компанії за індивідуальним замовленням зроблена машина Boix для склеювання 3х видів картонних ящиків (для черешні, суниці садової та яблук).

Обладнання Boix  вже доставлене до України і наразі планується установка, після підведення комунікацій та закінчення всіх підготовчих робіт у приміщенні.

Для компанії Уманський Тепличний Комбінат виготовлено за індивідуальним замовлення обладнання Boix для склеювання 2-х видів картонних ящиків для томатів. Обладнання протестоване та підготовлене до відвантаження в Україну.

«Силами наших технічних фахівців зібрані та введені в експлуатацію в Новій Зеландії 3 потужні лінії Maf Roda для сортування та упаковки ківі, авокадо і яблук, - пишаються в ГК «Новітні технології», - Ми продовжуємо залишатися однією з провідних компаній у сегменті постачання пакувальних матеріалів для свіжих овочів та фруктів (сітка-мішок, сітка-рукав, пінетки для ягід, підкладка для фруктів та інше). Загалом, продовжуємо працювати зі старими та новими клієнтами на подальшу перспективу. Часто від розробки проекту до його реалізації триває кілька років. Є низка проектів для різних сегментів плодоовочевого сектору (фрукти, ягоди, овочі). Вже є проекти на стадії підписання контракту».

 

По темі:

ГК «Новітні технології» пропонує пластикову упаковку для фруктів та ягід від Nespak

Спеціалістів групи компаній «Новітні технології» запрошено для монтажу сортувальних ліній у Новій Зеландії