Оптичне сортування свіжих ягід від компанії Elifab Solutions

Оптичне сортування свіжих ягід від компанії Elifab Solutions

Машини сортування черешні Cherry Class і лохини Berry Class від компанії Elifab Solutions є найпродуктивнішими і найкомпактнішими, що надає можливість виробникам економити на площі приміщення і його охолодженні.
Машини обладнані високочутливою оптичною системою (кольорові та інфрачервоні камери) та відповідним програмним забезпеченням - технологією TrueSort™, розробленим компанією Ellips, і на даний час – це машини з найделікатнішим ставленням до ягоди (лінія сортування лохини зберігає наліт на ягоді).
На машині сортування лохини Berry Class можна відсортувати будь-які дефекти: м’які, недозрілі, пошкоджені, дегідратовані, гнилі ягоди, ягоди з хвостиком, квіткою, тощо, і направляють ягоди певного калібру на відповідний вихід.

Так само на Cherry Class можна відсортувати будь-які дефекти черешні: м’які, гнилі, пошкоджені, дегідратовані, подвоєні ягоди, ягоди з тріщиною на дні, ягоди без хвостика, тощо, і калібрування на необхідну кількість калібрів. Відмінністю машини сортування черешні є використання води на вході в лінію і на виході.
При цьому важливим показником якості сортування обох машин є відсортовування ягід з внутрішніми дефектами, наприклад, м’яких зсередини, які ззовні мають вигляд хорошого продукту, що надає можливість продовжити shelf-life продукту і є необхідним для експорту.
До того ж можна запрограмувати лінії на будь-яку кількість рецептів сортування в залежності від потреб клієнта, або зробити новий рецепт в режимі реального часу.

 

Офіційним представником Elifab Solutions в Україні є компанія Толсма Текнік 

Наталія Зеленська

+38(050)474-77-60   

www.tolsma.com.ua