Конгрес «Ягідництво та кооперація - 2021» проходитиме за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні

Конгрес «Ягідництво та кооперація - 2021» проходитиме за підтримки Посольства Королівства Нідерландів в Україні

«Серед завдань Відділу сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні є реалізація Цілей сталого розвитку та перехід до сталого агровиробництва не тільки серед великих агропідприємств – експортерів до ЄС, але й серед середніх та малих господарств і кооперативів. Важливою запорукою сталого агровиробництва для дрібних фермерів та кооперативів є доступ до провідного міжнародного досвіду і кращих практик господарювання, впровадження екологічних та відповідальних методів виробництва, долучення їх до кола професійної спільноти, допомога в налагодженні каналів збуту та, як результат, покращення економічного становища на селі. Вже кілька років Посольство та нідерландські компанії в Україні підтримують місцеві ініціативи українських сіл та ОТГ, спрямовані на розвиток сектору плодоовочівництва. Вважаємо, що такі заходи, як Національний конгрес «Ягідництво та кооперація – 2021» і Сімейний ягідний фестиваль ZahidBerryFest є важливою платформою для обміну досвідом та розвитку кооперації в Україні», - підкреслює Рейнауд Наутен, радника з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Нагадаємо, що зареєструватись на участь у головній ягідній події цього літа – національному конгресі «Ягідництво та кооперація - 2021» можна вже зараз! Більше інформації про подію та попередня програма заходу доступні на офіційному сайті конгресу.

З питань участі, а також – партнерства та спонсорства звертайтесь, будь ласка за телефоном (067) 266-15-73, (067) 487- 37- 49, або ж пишіть на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

З нетерпінням чекаємо зустрічі в мальовничому Прикарпатті!