Асоціація «Ягідництво України» зустрічатиме Новий рік з новим сайтом!

Асоціація «Ягідництво України» зустрічатиме Новий рік з новим сайтом!

«Певно, ви вже помітили, що з нашим офіційним сайтом відбулись неймовірні зміни! Дійсно, наш новий сайт вже певний час працює у тестовому режимі. І оскільки тестування пройшло доволі вдало, тепер ми можемо офіційно заявити: «МИ ПЕРЕЇХАЛИ !!!», - кажуть в АЯУ. 

В першу чергу варто підкреслити, що змінилося не тільки наповнення та оформлення сайту, але й адреса. Відтепер офіційний сайт Асоціації «Ягідництво України» доступний за посиланням uaberries.com.

Новий дизайн сайту передбачає мінімум часу на пошук потрібної інформації та його адаптивність до різних браузерів, операційних систем і девайсів. Крім того, він враховує різницю інтересів англомовної та україномовної авдиторій. Так, англомовна версія сайту спрямована на інформування закордонних компаній, яким була б цікава співпраця з українськими виробниками та асоціацією.  

На оновленому сайту доступні й нові розділи. Зокрема, у розділі «Бібліотека» можна без зусиль знайти та завантажити всі Дайджести АЯУ, документи, що допоможуть в роботі, а також – Каталоги експортерів і Е-каталог Постачальників товарів та послуг. 

В розділі «Проєкти» можна знайти як ті проєкти, що наразі впроваджуються, так й ті, що вже минули, та прослідити їх історію, досягнення тощо.

Календар подій дасть змогу завжди бути в курсі найактуальніших галузевих виставок і конференцій, а вже незабаром на нашому сайті почнуть з’являтися Блоги експертів, де провідні спеціалісти галузі будуть давати корисні поради, аналізувати ситуацію чи висловлюватимуть свою думку. До речі, серед цих експертів може опинитися кожен з Вас!

Нагадаємо, що оновлення ресурсу відбулося за сприяння проекту ITC «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі – Ініціатива EU4Business», що фінансується ЄС в межах ініціативи EU4Business.