Українські виробники органічної продукції візьмуть участь у виставці BIOFACH-2024

Українські виробники на виставці BIOFACH-2024

13-16 лютого 2024 р. у німецькому місті Нюрнберг відбудеться щорічна міжнародна виставка органічних продуктів харчування та напоїв BIOFACH-2024.

Виставка BIOFACH вже 35 років є найвідомішим майданчиком для зустрічей, де компанії з усього світу можуть представити свою органічну продукцію для іноземної аудиторії, заявити про себе потенційним партнерам, обговорити останні новини та тенденції галузі і поспілкуватися з міжнародними колегами.

У 2023 році виставка BIOFACH зібрала понад 35 тис. відвідувачів, а свою продукцію представила 2791 компанія. В 2024 році участь у виставці візьмуть приблизно 2800 експонентів з усього світу, включаючи Україну.

Завдяки підтримці Проекту “Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства” (COA), за фінансовій підтримці Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини (BMEL), у співпраці з ГС “Інноваційне фермерство та кооперація” й Асоціацією “Ягідництво України”, у виставці BIOFACH-2024 візьме участь 11 українських компаній, аби представити свої продукти на міжнародному ринку:

   
   
   
   

Запрошуємо вас відвідати колективний стенд в холлі 4А, стенд: 421. Також в холі 4А стенд 405 буде організовано зону переговорів для українських компаній.

Бажаючих приєднатися до зони переговорів просимо заповнити заявку за посиланням.

До зустрічі в Нюрнберзі!