До Асоціації «Ягідництво України» приєдналась компанія «Майстер Мілк»

До Асоціації «Ягідництво України» приєдналась компанія «Майстер Мілк»

Професійне обладнання для переробки овочів і фруктів дозволяє зберегти смакові властивості і корисні речовини продуктів. Сьогодні багато людей замислюються про якість свого харчування і вибирають здорову рослинну їжу.

Зазвичай свіжі плоди з грядки або з саду мають нетривалий термін зберігання. Псується зовнішній вигляд, аромат і їх смак. Для збереження корисних макро- і мікроелементів, важливих вуглеводів і вітамінів їх піддають спеціальній обробці.

Залежно від особливостей продукту і кінцевого виду його використання використовують різне обладнання для переробки овочів і фруктів в Україні. Компанія «Майстер Мілк» пропонує різноманітне харчове оснащення високої якості. Виробнича лінія переробки овочів вибирається залежно від обсягів виробництва, доступною площі і особливостей продукції, що випускається.

Розрізняють основні етапи обробки плодів:

  1. Первинна: ​​миття, калібрування, упаковка або транспортування до наступної технологічної операції.
  2. Вторинна: ​​очищення, нарізка, змішування, пресування.
  3. Глибока: варіння, заморозка, сушка, віджимання, стерилізація або консервація.
  4. Фасовка, упаковка в тару, вакуум або газ.

Для кожного етапу потрібна певна техніка. Правильний підхід гарантує збереження презентабельного зовнішнього вигляду і корисних властивостей продукту. Забезпечити це допоможе професійне оснащення від «Майстер Мілк».