Спеціальний випуск дайджесту АЯУ

Спеціальний випуск дайджесту АЯУ

Шановні друзі, партнери та колеги!

З радістю представляємо Вашій увазі випуск нашого Дайджесту. У цьому випуску на Вас чекають найсвіжіші новини від Асоціації «Ягідництво України» та членів Асоціації, а також спеціалізована добірка пропозицій та новин від провідних постачальників обладнання, товарів та послуг для плодово-ягідного сектору України.

Спеціально для Вас створили розділ «Грантові активності», в якому Ви зможете знайти для себе актуальну та корисну інформацію. Судовий Дайджест, який ми готуємо разом з нашими партнерами – Всеукраїнською організацією «Асоціація правників України».

Провідні спеціалісти в аграрному секторі представлятимуть Вашій увазі корисну інформацію, яка має на меті полегшити діяльність вашого підприємства. Як і раніше, Ви можете брати участь у формуванні цього розділу. Для цього необхідно надіслати нам своє питання для експерта, а відповіді до них будуть у наступному випуску Дайджеста.

А найголовніше – кожен з Вас може стати співавтором нашого Дайджесту! Пропонуйте теми, добірки та матеріали для наступних випусків. Найбільш цікаві з них обов’язково потраплять до наступного випуску.

Більше актуальних новин сектору, оперативної інформації щодо ситуації в галузі, змін в законодавстві доступно на нашому сайті, а також на нашій сторінці у Facebook.

З повагою, команда Асоціації «Ягідництво України»!

ПЕРЕГЛЯНУТИ ДАЙДЖЕСТ