Україна на Fruit Logistica 2024

Україна на Fruit Logistica 2024

Понад 78 000 представників світового бізнесу з 140 країн світу відвідали міжнародну виставку індустрії свіжих фруктів та овочів Fruit Logistica 2024, яка тривала з 7-го по 9-те лютого у Берліні, Німеччина. Вже п'ятий рік поспіль Асоціація «Ягідництво України» організовує колективний стенд на виставці Fruit Logistica, щоб наші виробники могли представити свою продукцію на міжнародному ринку.

Цього року колективний стенд українських виробників був організований Асоціацією «Ягідництво України» спільно з ТОВ ТК «Київський Супутник» та завдяки підтримці Проекту «TIPSTER: торгівля, підтримка інтелектуальної власності та технічне регулювання», який реалізується Громадською спілкою «Фонд підтримки реформ в Україні» за фінансової підтримки уряду Німеччини в межах проекту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), виконавцем якого є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Наступні компанії-виробники плодоовочевої продукції взяли участь у торговій місії:

  • СФГ «Юлія»
  • ТОВ «Фемілі Гарден»
  • ТОВ «Агросвіт»
  • ФГ «Беррі Гарден»
  • ТОВ «Українська ягода»
  • ПП «Краща Ягода»
  • ТОВ «Артберрі»
  • ТОВ «Продекспорт»
  • ТОВ «Нікдарія»
  • ТОВ «АВ ЛІХТ»

«Декілька років ми приїжджали на виставку просто як відвідувачі, але цього року вирішили взяти участь як експоненти. Брати участь у виставці у рамках колективного стенду було гарним рішенням, виставка дала нам можливість презентувати компанію на міжнародному рівні, і саме тут ми знайшли потенційних партнерів», - відзначає Денис Шишмарьов, заступник голови спілки Blueberries from Ukraine.

Також до колективного стенду українських виробників приєдналися вітчизняні виробники екологічного пакування «СЕМ Екопак», виробники добрив ТОВ «ВП «Вандер», громадська спілка «Інноваційне фермерство та кооперація» та Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об'єднаних територіальних громад».

«Цього року ми зрозуміли, що участь у виставці колективним стендом для нас – чудовий варіант: все продумано, є місце для переговорів, є де показати свою продукцію. Тому ми вирішили, що наступного року також братимемо участь у виставці в рамках колективного стенду. Я та мої колеги пишаємося тим, що представляємо Україну на міжнародній виставці», - коментує Катерина Красненко, керівник відділу продажів компанії «СЕМ Екопак».

Fruit Logistica щороку приваблює провідних представників галузі свіжих фруктів та овочів з усього світу, тому три дні виставки були дуже насиченими для наших виробників. Стенд України став місцем перемовин із представниками міжнародних компаній, обговорили потенційні партнерства та ділові можливості, було проведено більше 60-ти зустрічей та зібрано понад 500 контактів.

”Ми вперше беремо участь у виставці і я вирішив, що треба їхати колективним стендом: зі своїми якось краще, ближче, тепліше. У нас чудові враження від виставки. Тепер частіше братимемо участь у міжнародних заходах подібного плану. Цього року вдалося укласти багато домовленостей, тому з нетерпінням чекатимемо на підсумки сезону”, - відзначив Рикун Євгеній, головний виконавчий директор і засновник компанії Orniberry.

Ми дякуємо нашим партнерам за підтримку та компаніям за якісну підготовку та участь.

Бажаємо всім успішних контрактів та нових надійних партнерів!