4 фантастичних дні на міжнародній виставці BIOFACH 2022

4 фантастичних дні на міжнародній виставці BIOFACH 2022

Ну ось і завершилася міжнародна виставка BIOFACH 2022 у Німеччинні. Це були 4 фантастичних дні сповнених зустрічей та вражень!

  

Особлива подяка великим друзям нашої асоціації - Міністру сільського господарства Федеративної Республіки Німеччина пану Cem Özdemir та пану Dr Stefan Dreesmann - Керівнику проекту Німецько-Української співпраці в галузі органічного сільськоого господарства при підтримці міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини.  

 

Приготували більш ніж 500 порцій традиційних українських смаколиків. Пригостили більше тисячі гостей! Але ми не рахували, бо зовсім не до того вже було... Черги створювались ще до закінчення процесу приготування.

 

Використовували рідненькі українські органічні продукти від наших учасників об'єднаного стенду. Червоний борщик, 2 види зеленого борщу, сирнички з начинками з чорниці і вишні та смачнющій ягідний кисіль. Дякуємо нашому шефу Elizabeth Kriganovski , Eugenie Yushchenko , Svitlana Skoryna за допомогу в організації та всім учасникам нашого стенду!

 

Дякуємо нашим партнерам - Федерації органічного руху України та Громадській Спілці Біодинаміка України та всім учасникам нашого об"єднаного стенду - FE Eco Berry , Family Garden , ALTE FOODS , Автономна родова садиба , Красногірський олійний завод , #ДедденсАгро Органічні чаї та спеції з Потутор

#Darlissad #AmethystOle #Podillaagrobusiness #PowerofNature

Разом ми сила! Все буде Україна!