Асоціація «Ягідництво України» виступить партнером 9-тої міжнародної виставки Fresh Business Expo 2020

Асоціація «Ягідництво України» виступить партнером 9-тої міжнародної виставки Fresh Business Expo 2020

 Отже компанії, що є членами Асоціації «Ягідництво України» та спеціалізуються безпосередньо на вирощуванні фруктів і ягід, при бронюванні стенду можуть отримати знижку у 40%, іншим компаніям – членам АЯУ, надається знижка у 20% від звичайної вартості стенду.

Щороку Fresh Business Expo підтверджує, що є чудовим маркетинговим інструментом для компаній, що займаються встановленням та зміцненням бізнесу в Україні і країнах СНД. В 2019 – му році, 8-му виставку Fresh Business Expo відвідало 3 476 учасників з 16 країн світу, щоб представити свою продукцію та послуги. Fresh Business Expo залучає провідних виробників, трейдерів, ключових купців супермаркетів, імпортерів і експортерів, переробників та постачальників сировини та обладнання.

Організатори виставки розуміють нестабільність ситуації з Covid-19 і пропонують безпечне бронювання для учасників. У разі, якщо виставку 1-3 грудня 2020 доведеться відмінити, організатори автоматично перенесуть усі бронювання на 2021 рік. У випадку, якщо виставка не може бути проведена і в 2021 році, що малоймовірно, всі учасники отримають гроші назад у повному розмірі. Таким чином, долучаючись до Fresh Business Expo 2020, партнери виставки не йдуть на непотрібний ризик!

Крім того, що Fresh Business Expo – це провідна виставка в галузі плодоовочівництва в Україні, вона є комплексною платформою для передачі знань. Паралельно з виставкою буде організовано велику додаткову програму, в якій будуть розглянуті актуальні теми галузі.

Вхід на Fresh Business Expo безкоштовний за умови попередньої реєстрації на сайті.

Більш детальну інформацію також можна знайти на сайті wwww.freshbusiness-expo.com