Асоціація «Ягідництво України» звітує про перший день виставки Macfrut Digital

Асоціація «Ягідництво України» звітує про перший день виставки Macfrut Digital

Нагадаємо, що Асоціація «Ягідництво України» приймає участь в Macfrut Digital і як експонент, і як VIP-візитер. Крім того, разом з АЯУ в якості VIP-візитів до події змогли приєднатися ще 30 українських компаній, що стало можливим завдяки співпраці з проєктом «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Отже, кілька тез про сьогоднішній досвід.

ФОРМАТ. Digital  Враховуючи той факт, що реалії сьогодення вимагають від нас швидкої реакції на зміни та максимальної адаптації до нових умов ведення бізнесу, ми розуміємо, що найближчим часом саме онлайн події будуть переважати найближчим часом. Крім того, це оптимальний спосіб в умовках картину знайти потенційних партнерів, нових клієнтів та розширити свої можливості. 

ДЕКІЛЬКА ВАРІАНТІВ УЧАСТІ. Відпочатку передбачено три варіанти участі: експонент, VIP-візитери та звичайні відвідувачі. Сьогодні наша команда на цій виставці працює одразу на декілька «фронтів».  На нашому стенді представлено інформацію одразу про 48 компаній, які є провідними гравцями в таких сегментах, як свіжа та перероблена плодово-ягідна продукція, напівфабрикати, та продукція з фруктів та ягід, готова до вжитку. Крім того, 30 компаній бере участь в якості VIP-візитера, отже має змогу також призначати та проводити переговори.   

АКТИВНІСТЬ. Наразі вже можна констатувати високу зацікавленість компаній з різних куточків світу в українських фруктах та ягодах. Сьогодні ми вже провели низку В2В зустрічей як експоненти, так й як VIP-візитери. Більше того – отримали чимало запитів на найближчі два дні.

ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ та ПІДТРИМКА. Не можна сказати, що перший день виставки пройшов дуже гладко – є певні технічні особливості та недоліки. Наші компанії також нам про них повідомляють. Але, на нашу думку, це пов’язане з тим, що он-лайн події такого розмаху тільки набирають обертів, отже організаторам просто бракує досвіду, як власного, так й запозиченого. Тим не менш ми докладаємо максимум зусиль, щоб цей захід був максимально ефективним для наших компаній. І тут варто подякувати нашим партнерам за підтримку, а також організаторам за оперативну реакцію на проблеми. 

Сподіваємося, що другий день пройде не менш продуктивно, адже учасники вже більш-менш опанували функціонал платформи.