Дякуємо за участь у тренінгу «Від контакту до контракту»!

Дякуємо за участь у тренінгу «Від контакту до контракту»!

9-10 листопада 2023 року відбувся офлайн тренінг «Від контакту до контракту», який організували ГС «Інноваційне фермерство та кооперація» та Асоціація «Ягідництво України» за підтримці Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Тренером виступила Ірина Кухтіна - президент Асоціації «Ягідництво України» та голова ГС «Інноваційне фермерство і кооперація».

Ірина розповіла як ініціювати контракт, виявити бізнес-потреби покупця і продавця, вибрати ділового партнера, зробити ідеальну пропозицію, розробити контракт, провести перемовини враховуючи специфіку не тільки вітчизняного, але і міжнародного ринків.

Учасники тренінгу дізнались про процес аналізу витрат та вигоди, про види контрактів і взаємовідносин з партнерами, структуру контракту, управління ризиками, ділову етику, відповідність вимогам та сталість в міжнародному бізнесі, а також чим відрізняється ділова комунікація від звичайної. В ігровій формі представники компаній, які приймали участь у тренінгу закріпили отримані знання.

Дякуємо всім хто взяв участь у тренінгу «Від контакту до контракту» і чекаємо на нову зустріч!

Джерело: ГС «Інноваційне фермерство та кооперація»