До Асоціації «Ягідництво України» приєдналась ТМ Famвerry

До Асоціації «Ягідництво України» приєдналась ТМ Famвerry

Компанія постійно розвивається у всіх напрямках своєї діяльності як в органічному землеробстві, поглибленні переробки органічної ягоди, так і маркетингово-комерційної діяльності.

«Основою наших продуктів є кизил, вирощений за всіма вимогами Органік Стандарту!Ми є ПЕРШИМ національним виробником корисної та якісної продукції з кизилу!», - каже Сергій Ольшанський, власник та керівник господарства.

У квітні 2018 року в господарстві було розпочато роботи з будівництва власного складу низькотемпературного зберігання продукції, загальним робочим об'ємом 100 тонн. Запуск об'єкта по заморожуванню і низькотемпературного зберігання призначений на кінець вересня 2018.

У червні 2018 року в господарстві була побудована теплиця із застосуванням сучасних роботизованих технологій з підтримки мікроклімату і закладений сертифікований розплідник сортового кизилу на 1500 шт.

З метою підтримки сучасних методів землеробства і максимально швидкого впровадження агротехнічний органічних досягнень провідних фахівців у цій галузі, з самого початку закладки саду, представники компанії відвідують більшість значущих заходів з розвитку органічного плодово-ягідного землеробства в Україні та за кордоном.

Читати також

Вітаємо нового члена Асоціації «Ягідництво України» - компанію «ТЕКОМ-Лізинг»

ІСТОРІЯ УСПІХУ члена «Асоціації Ягідництво України» - СВК «Ягідки»

Вітаємо нового члена Асоціації «Ягідництво України» - групу компаній Aurummm

Вітаємо нового члена Асоціації «Ягідництво України» – ТОВ «Толсма Текнік»!