Ірина Кухтіна, президент АЯУ, серед спікерів Global Berry Congress!

Ірина Кухтіна, президент АЯУ, серед спікерів Global Berry Congress!

«Асоціація «Ягідництво України» провела ціле дослідження, головною метою якого є не тільки виявлення впливу пандемії коронавірусу на ягідну галузь Україні, але й його відокремлення від впливу інших негативних факторів, таких як кліматичні зміни, несприятливі погодні умови тощо, - анонсує Ірина Кухтіна, президент АЯУ».

Крім того, пані Кухніта підкреслює, що навіть в тій ситуації, що склалася, є й позитивні моменти, адже нові реалії вимагають від компаній гнучкості, адаптативності та більш прогресивних поглядів на ведення бізнесу.

Нагадаємо, що Global Berry Congress цього року проходитиме 10 грудня в форматі онлайн. Традиційно, ділова програма заходу поділена на три теми, які озвучуватимуться на трьох окремих сесіях, що, за словами організаторів, гарантує унікальний та неперевершений досвід для тих, хто хоче дізнатись більше про ягідний міжнародний бізнес. Сама програма охоплює оновлення ринку, стратегічне розуміння, нові продукти, інновації в ланцюгах поставок та аналіз основних тенденцій, що впливають на категорію ягід.

Виступ Ірини Кухтіної запланований на 13.30 на сцені «Свіжі ідеї» (Fresh Ideas).