Національний конгрес «Ягідництво та кооперація - 2021»: все найцікавіше та найважливіше в новому форматі!

Національний конгрес «Ягідництво та кооперація - 2021»: все найцікавіше та найважливіше в новому форматі!

ПРОГРАМА

Дата: 13 та 14 серпня 2021 року

Зазвичай щорічні заходи мають свої традиції й конгрес «Ягідництво та кооперація» не виняток! Традицією цього заходу є оптимізація формату, пошук нових ідей, але при цьому збереження акценту на обговорення та дискусії.

Ба більше! В 2021 році ми запрошуємо всіх гравців плодово-ягідного ринку завітати на подію всією родиною! Цього року на Вас чекає не тільки насичена ділова програма самого конгресу, але й маса варіантів дозвілля для дітей та дорослих!

Отже, ділова програма конгресу «Ягідництво та кооперація» триватиме два дні. 13 серпня в конференц-залі готелю «Надія» відбудеться пленарна частина заходу, де ми поговоримо про критичні точки ягідного бізнесу, тенденції розвитку сегменту, можливості для малих та середніх фермерів тощо. Окрему увагу буде приділено найбільш ймовірним векторам формування ринку в умовах «постковідних» реалій, кліматичних змін та споживацьких вподобань. Другий день події буде присвячено практичному бізнес - туру на розсадник «Долина-Агро», де посадковий матеріал розмножується тільки методом культури тканин (in vitro), що дає можливість уникати «зараження» патогенними мікроорганізмами. Також ми відвідаємо одне з провідних ягідних господарств регіону – ФГ «Беррі Прикарпаття».

Тим часом на родини фермерів чекатиме розважальна програма. 13 серпня в рамках екскурсії вони матимуть змогу відвідати мальовничі простори Прикарпаття, побувати в неймовірному та гостинному місті Яремче, завітати на крафтові сироварні та насолодитися гірськими красотами. А вже наступного дня запрошуємо всіх охочих на Сімейний ягідний фестиваль ZAHID BERRY FEST, який стартує о 12 годині на території ФГ «Беррі Прикарпаття» (с. Чукалівка, вул. Олекси Довбуша).

РЕЄСТРАЦІЯ