Колективний стенд АЯУ на виставці SIAL Paris 2022

Колективний стенд АЯУ на виставці SIAL Paris 2022

 

Сьогодні ми хочемо ще раз поділитися з вами враженнями від участі у цьому заході. Це була перша справжня всесвітня виставка після COVID-19, яка зібрала експонентів та відвідувачів зі всіх континентів - 7 000 компаній представили свою продукцію на виставці професійній аудиторії в понад 160 000 відвідувачів!

Учасниками колективного стенду України в павільйоні Асоціації “Ягідництво України” стали 6 компаній — українських виробників ягід та ягідної продукції, які залишилися дуже задоволені виставкою! 

 

Ми провели всі дні роботи виставки в активному ритмі ділових зустрічей! Байєри неймовірно зацікавлені в співпраці з українськими ягідниками! 

Нами було зібрано більше ніж 500 контактів та проведено більше 270 зустрічей! Очікуваний результат цих зустрічей – це експорт тисяч тонн української ягідної продукції протягом наступних 6-8 місяців. 

 

Наш стенд відвідали та поспілкувались зі всіма нашими учасниками і офіційні делегації на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом України у Франції, Постійним представником України при ЮНЕСКО Вадимом Омельченком та заступницею директора з міжнародних справ Міністерства сільського господарства та продовольства Франції Франсуаза Сімон.

 Ми були дуже раді організувати участь на нашому колективному стенді компаніям: AlteFoodsAmethysts OleГалфростСавАгро ПартнерСмілянська ХлодняТЕРРА 

 

Дякуємо вам друзі та віримо у нові зустрічі самим найближчим часом!

А саме, на нас чекає підсумковий вебінар за результатами нашої участі у виставці SIAL PARIS 2022 на якому ми надамо індивідуальні рекомендації щодо підвищення експортного потенціалу українським компаніям ягідного сегменту ринку.

 

Слідкуйте за нашими анонсами вебінару та приєднуйтесь!

Участь у виставці стала можливою завдяки підтримці народу США через Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Проєкту Міжнародного Торгового Центру (ІТС) International Trade Centre Ukraine "Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості» (проєкт фінансується урядом Швеції та реалізується ІТС у співпраці з національними партнерами).