ЄБРР надав кредит на модернізацію виробництва українському експортеру заморожених ягід

ЄБРР надав кредит на модернізацію виробництва українському експортеру заморожених ягід

Як повідомляє latifundist.com, місцеві підприємства та мікрофермери в Житомирській, Хмельницькій, Рівненській та Волинській областях збирають дикороси і приносять їх до спеціального прийомного пункту, розкидані по різних селах. До півночі «Аметист Оле» збирає ягоди і відвозить їх на виробничу площадку. Кожна партія обробляється протягом чотирьох годин після прибуття. Це гарантує, що ягоди залишаються свіжими і зберігають свої корисні властивості.

«Експорт чорниці зростає, ми поставляємо її в Польщу, Італію, Францію, Нідерланди, Німеччину, Австрію, Бельгію і багато інших країн», - прокоментував операційний директор компанії Василь Чамор.

Кредитна лінія EU4Business-EBRD допомогла переробнику ягід оновити обладнання та придбати обладнання для миття ящиків, оскільки компанія змогла взяти кредит через місцеву партнерську установу «Банк Львів».

«Аметист-Оле»  розташована в с. Рудня Бистра на півночі України, на ринку харчової індустрії з 2011 року. Реалізує свіжі і заморожені ягоди, горіхи оптом та вроздріб. Компанія дотримується прийнятною цінової політики і працює по налагодженій концепції поставок на внутрішній і зовнішній ринки, відповідально ставлячись до якості продукції. «Аметист-Оле» ретельно слідкує за відповідністю ягід та горіхів найсуворішим національним і міжнародним стандартам харчової галузі. 

З 2021 р компанія є членом Асоціації "Ягідництво України"

Читати також

Вітаємо члена Асоціації «Ягідництво України» - компанію «Аметист-Оле»

 СТАТИ ЧЛЕНОМ АСОЦІАЦІЇ