Енергоефективна морозильна камера для якісної переробки малини

морозильна камера для малини

За останні роки малина набула величезної популярності, випередивши інші фрукти та ягоди за обсягами споживання. Збільшення експорту замороженої малини з таких ключових гравців ринку, як Україна та Польща, в період з 2017 по 2019 рік, спричинило цей безпрецедентний сплеск, створивши значний попит, який не показує жодних ознак уповільнення. Щоб залишатися конкурентоспроможними, переробники замороженої малини повинні обирати свої методи заморожування стратегічно.

Досягнення ефективності заморожування завдяки унікальній аеродинаміці

При флюїдизаційному тунельному заморожуванні IQF можливість регулювати потік повітря за допомогою конструкції вентилятора є значною перевагою. Таке налаштування дозволяє переробникам адаптувати процес флюїдизації до конкретних характеристик продукту, мінімізуючи час заморожування, усуваючи ризик надмірного обдування і знижуючи рівень зневоднення продукту.

Тунельна морозильна камера OctoFrost IQF

Тунельна морозильна камера OctoFrost IQF з регульованою швидкістю обертання вентиляторів дозволяє працювати вентиляторам приблизно від 75% до 85% від їх максимальної потужності, що призводить до значної економії енергії - до 30%. Крім того, збільшений теплообмінник дозволяє вентиляторам працювати на меншій швидкості, зберігаючи при цьому належну флюїдизацію, збільшуючи інтервал між циклами розморожування, що призводить до значної економії електроенергії та збільшення тривалості роботи.

Псевдозріджене заморожування за допомогою передової технології псевдозрідженої пластини також усуває згустки, що призводить до отримання продуктів преміум-класу, які швидко продаються.

Щоб дізнатися більше, відвідайте офіційний веб-сайт члена Асоціації "Ягідництво України" - компанії OctoFrost www.octofrost.com.