Бізнес-тур в рамках конференції «Ягідництво і переробка: технології та інновації»

Бізнес-тур в рамках конференції «Ягідництво і переробка: технології та інновації»

10-11 грудня, Львів, готельно-ресторанний комплекс «Варшава»
Четверта Міжнародна науково-практична конференція, адресована представникам ягідної та переробної галузей

Конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації» традиційно поєднує виступи провідних експертів галузі, презентації, виставки з досвідом практиків і можливістю побачити приклади вдалого впровадження сучасних технологій на власні очі. Так, 10 грудня у Львові в готельно-ресторанному комплексі «Варшава»
відбудеться конференц-день, який матиме практичне продовження 11 грудня під час бізнес-туру на провідні ягідні підприємства Львівщини. Перший візит на лохинову плантацію «B.B. Group» (ТзОВ «Блюбері Груп»). Другий – на підприємство із вирощування та заморозки ягід ТОВ «Джі Пі Агро».

Програма конференції, що розпочнеться 10 грудня, стане ще більш цікавою та охопить весь ланцюжок процесів: від підготовки ягідного поля – до позиціонування свіжої чи переробленої продукції на міжнародних ринках. Конференція складатиметься з теоретичної частини, що включить виступи експертів ягідного ринку, керівників/власників успішних ягідних ферм, фруктових розсадників, переробних підприємств – виробників продукції з ягід і на базі ягід, науковців, представників державних структур, провідних європейських компаній – виробників техніки, устаткування, засобів захисту та догляду за рослинами.

В рамках конференції планується масштабна виставка європейських і українських компаній, які презентуватимуть найсучасніші технології догляду за ягідником і переробки ягідної продукції. Традиційно організатор конференції – видавничо-інформаційний проект «Технології та Інновації» проводить виставку-презентацію напоїв на базі ягід, фруктів та меду, а також продуктів харчування, виготовлених із застосуванням ягід. Наприкінці конференц-дня відбудеться урочистий фуршет та розважальна программау. Дрес-код заходу – вишиванки або ж вишите вбрання!

11 грудня заплановано проведення масштабного бізнес-туру ягідними господарствами Львівщини – ТзОВ «Блюбері Груп» («B.B. Group») та ТОВ «Джі Пі Агро»

ТзОВ «Блюбері Груп» («B.BGroup») – сімейне підприємство у селі Унів, Львівської області, з 2016 року вирощує лохину. Досвід помилок та їхнього виправлення керівник компанії Ігор Мазур відтепер вважає своєю перевагою, і готовий ділитися ним з колегами та початківцями. Нині на плантації господарства вирощують 8 га лохини: 3 га вже плодоносять, а 5 га нещодавно закладено. Нині у господарстві успішно застосовують чимало цікавих підходів та порад щодо створення насаджень, обслуговування ділянки, захисту рослин від шкідників і хвороб в умовах західноукраїнського клімату. Цього сезону тут отримають вже другий промисловий врожай з насаджень, які плодоносять. Оптимістичний прогноз – зібрати приблизно 7 тонн з гектара, песимістичний – 5 тонн. У планах – розширятися, закладати нові плантації, виходячи з досвіду минулих помилок і досягнень, нарощувати врожайність. Учасники туру не тільки ознайомляться з тонкощами вирощування лохини, але й візьмуть участь у майстер-класі з обрізки лохини, за індивідуальним методом Ігора Мазура, що дозволяє відчутно збільшити врожаї ягід.

ТОВ «Джі Пі Агро» на високому технологічному рівні займається вирощуванням ягід із наступним заморожуванням, а також надають послуги із заморожування та підготовки до продажу плодово-ягідної продукції для інших аграріїв. Історія ТОВ «Джі Пі Агро» розпочалася у 2014-му, коли керівник господарства Еміль Винницький разом з однодумцями вирішили зайнятися аграрним бізнесом на близько 40 га землі у Кам’янка-Бузькому районі Львівської області. На плантації  висадили чорну смородину кількох сортів. Однак згодом з’явилося розуміння того, що ягоди потрібно не лише вирощувати, а й переробляти, – створюючи таким чином додану вартість. Дослідивши ринок, зупинилися на облаштуванні комплексу для заморожування та переробки ягідної продукції. Адже заморожена ягода – продукт, який можна експортувати до будь-якого куточка світу, і до того ж вона має відносно стабільну ціну, на відміну від вартості свіжих ягід, котра щороку змінюється. Учасники бізнес-туру отримають оригінальний кейс порад і рекомендацій для створення власного переробного бізнесу.

Четверта Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації» – це унікальна можливість перейняти кращий досвід колег, зрозуміти принципи їх роботи та пересвідчитися в тому, що переробка формує суттєву додану вартість та дозволяє вийти на нові ринки й новий рівень прибутків.

Тож, зустрічаємося 10-11 грудня у місті Львів, готельний комплекс «Варшава»!

Реєстрація на конференцію вже розпочалася! Запрошуємо до участі представників ягідних господарств та переробних підприємств!

Головний Галузевий партнер — Асоціація «Ягідництво України»

Головний Організаційний партнер  – готельно-ресторанний комплекс Варшава (м. Львів).

Головний Діловий партнер — компанія «Долина- Агро»

Генеральний партнер по ЗЗР — компанія Bayer

Ексклюзивний Технологічний партнер — компанія «Профполив»

Генеральний Юридичний партнер — компанія «Пахаренко і партнери»

Генеральний Інформаційний партнер — ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА

Головний Інформаційний галузевий партнер — журнал «Ягідник»

Медіа-партнери — ІА «Інфоіндустрія», «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації», Profihort, Info Shuvar, АПК-Інформ:овочі і фрукти, ТРК «Ритм».

Умови участі в конференції

Для виробників сільгосппродукції — вартість участі 2500 грн (ціна включає оплату участі у всіх заходах протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі (1 день без бізнес туру) — 1500 грн. 

Для не виробників сільгосппродукції — вартість участі — 4000 грн (ціна включає оплату участі протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі (1 день без бізнес туру) — 3000 грн.

(У ціну входить кава-брейк, обіди, фуршет; обслуговування під час заходу; участь у презентації фруктів і ягід, а також напоїв і страв; пакет учасника конференції з інформаційними матеріалами; детальний пост-звіт про захід з фінальними презентаціями спікерів, надіслані електронною поштою).

Знижка 10%:

  • членам Асоціації«Ягідництво України»;
  • передплатникам журналів «Ягідник» і «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації»..

Для реєстрації учасників і партнерів звертайтеся:

Анна Панкратенкова (координатор проекту), тел. +38 097 75 92 583,  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Лариса Товкач, тел.+38 0979689516, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Ірина Калюжна, тел.: +38 096 458 7682, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Катерина Олар, тел. +38 096 50 10 254

Ірина Петронюк, тел.: +38 096 49 16 692