Уряд призначив Владиславу Магалецьку головою Держпродспоживслужби

Уряд призначив Владиславу Магалецьку головою Держпродспоживслужби

Найближчим часом Владислава Магалецька приступить до виконання обов’язків.

Владислава Магалецька має багаторічний досвід роботи в аграрному секторі, є експертом у сфері корпоративного управління, розробки та реалізації стратегій, адміністрування проєктів, управління персоналом. Працювала на вищих керівних посадах.

Діяльність Держпродспоживслужби, яку очолила Владислава Магалецька, спрямована на реалізацію державної політики в сфері ветеринарної медицини, контроль безпечності та якості харчових продуктів, захист прав споживачів.  


Сьогодні, у зв’язку з продовженням карантину та реалізацією протиепідемічних заходів, діяльність Держпродспоживслужби як органу контролю має особливо важливе значення. А отже, перед Владиславою Магалецькою постають нові виклики та завдання, пов’язані з необхідністю налагодження роботи, подальшим розвитком служби та, як наслідок, – економіки країни загалом.  

Біографія Владислави Магалецької   

 
Владислава Магалецька з відзнакою закінчила факультет кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, отримавши ступінь кандидата технічних наук. Крім того, проходила навчання в Единбурзькій бізнес-школі (магістр ділового адміністрування, магістр економіки управління), Агро МВА. Брала участь у програмі «Аспен-Україна».      


Входила до Ради Директорів компанії «Пальміра-Рута» (гуртова та роздрібна торгівля) та «Київської інвестиційної групи» (український фінансово-промисловий холдинг), відповідаючи за стратегічне управління. 


У 2009 році Владислава Магалецька увійшла до топ-менеджменту компанії «Мрія» –одного з найбільших агрохолдингів України. Налагодивши систему управління персоналом для бізнесу з більш ніж 7000 співробітників, в 2010 році перейшла на позицію заступника генерального директора Групи компаній.


У 2014 році була призначена заступником Міністра аграрної політики та продовольства України. Після цього була радником Міністра аграрної політики та продовольства України, координувала проєкти із захисту інтересів українських виробників на закордонних ринках. 


З 2016 року є членом Національної ради реформ та віцепрезидентом SigmaBleyzer і AgroGeneration.