На Шуварі за 9 місяців реалізовано майже 5 тис. т суниці садової

На Шуварі за 9 місяців реалізовано майже 5 тис. т суниці садової

Про це повідомив директор ОРСП «Шувар» Іван Федишин під час Fruit&Berry Zoom в рамках ініціативи «VTrade Фрукти і Ягоди», організованої Програмою USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) та асоціацією «Ягідництво України», пише AgroPortal

«З січня по вересень 2020 р. було реалізовано 100 т смородини, 120 т ожини, 167 т малини, 500 т лохини, 700 вишні, 2,9 тис. т черешні й 4,8 тис. т суниці садової», — зазначив Іван Федишин.

За його словами, функція оптових ринків — забезпечити продовольчу безпеку регіонів, тому на ОРСП «Шувар» вживали всіх заходів, щоб під час карантинного режиму ринок не закривали, оскільки всі невеликі магазини та роздрібні ринки залежать від оптових. Також він відмітив, що «Шувар» є джерелом збуту для реалізації продукції для 80% дрібних сільгосппідприємств регіону.

Нагадаємо, що наступний «Fruit&Berry Zoom» відбудеться 11 листопада об 11.00 під час Fruit&Berry Zoom №8».  За умови попередньої реєстрації участь у заході безкоштовна!

Спеціальні гості «Fruit&Berry Zoom» №8:

Ольга Матова, керівник відділу закупівель свіжих продуктів (PFtrad) АШАН Україна

 Ігор Кравчук, закупник у напрямку «фрукти і ягоди» АШАН Україна

Приєднавшись до Fruit&Berry Zoom» №8 ви дізнаєтесь:

Основні вимоги до ягідної та фруктової продукції. Чому не з кожним фермером готові працювати мережі. Які ще фактори важливо враховувати якщо виробник планує розпочати роботу із мережами?

Чи є додаткові вимоги до продукції у зв`язку із COVID?

Якої ягідної та фруктової продукції не вистачає АШАНу?

Чому навіть в пік сезону місцевої продукції на полицях супермаркетів багато й імпортної продукції?

Аналітики та експерти АЯУ також запропонують вашій увазі новини ринку фруктів і ягід, та розкажуть про ситуацію в сегмент яблук та морожених ягід.

Не забудьте зареєструватись на подію за цим посиланням: https://bit.ly/3eqOiKJ