Розплідник Vivai Molari запускає в продаж нові сорти лохини

Розплідник Vivai Molari запускає в продаж нові сорти лохини

Titanium® - ранній сорт, дозріває на тиждень раніше лохини Draper. Рослини прямостоячі і компактні, період цвітіння припадає переважно на першу половину квітня, а збір врожаю стартує в першу половину липня і триває 3-4 тижні. Великі ягоди світло-блакитного відтінку досягають в діаметрі 17-20 мм.

MegasBlue® - сорт середнього терміну дозрівання, збігається зі середньоранніх сортом Bluecrop, але відрізняється більш сконцентрованим періодом збору врожаю. Енергійні рослини зі стартом збору врожаю протягом третього тижня липня.

Обидва сорти проедставляють собою поліпшені гібриди вже існуючих на ринку сортів. У компанії Molari існують різні формати надання клієнтам рішення для створення ягідників.

«Molari - не тільки синонім малини, хоча сорти селекції розплідника вирощуються по всьому світу. Проект селекційного удосконалення знаходиться в самому серці компанії. Ми зосереджені на ягодах. Завдяки ексклюзивному партнерству з британської Global Plant Genetics Ltd в асортименті тепер з'явилися два сорти лохини, що входять в програму «Oregon Blueberry Farms and Nursery» - Titanium® і MegasBlue®», - прокоментував керуючий компанії Маттео Моларі.

Джерело: FruitNews за матеріалами Freshplaza