Bебінар «Осіння підготовка до наступного сезону (салати, капусти, пасльонові, огірки, борщовий набір, відкритий ґрунт)» в рамках проекту #ЕФКО

Bебінар «Осіння підготовка до наступного сезону (салати, капусти, пасльонові, огірки, борщовий набір, відкритий ґрунт)» в рамках проекту #ЕФКО


На вебінарі, який проводять Громадська організація "Інноваційне фермерство та кооперація" і Програма USAID з аграрного і сільського розвитку - АГРО виступить агроексперт, консультант з питань технології вирощування та захисту овочевих культур відкритого та закритого ґрунту Зіновія Єлінська. Мова піде про наступне:

  • Як дотримуватися правил відбору зразків аналізу ґрунту, інтерпретувати результати аналізів ґрунту і води, як вибирати культури і сорти відповідно до властивостей ґрунтів. Розраховувати потреби в елементах живлення для отримання запланованої урожайності.
  • Яким чином складати агрономічної технологічної карти, вести книги історії поля і для чого це потрібно.
  • Як планувати сівозміни, підбирати попередників для овочевих культур.
  • Як саме проводити моніторнг зимуючих шкідників.

Увага! Для підприємств з цільових областей проекту: Запорізької, Дніпропетровської, Харківської, Полтавської, Херсонської, Одеської, Миколаївської, Черкаської, участь БЕЗКОШТОВНА за умови попередньої реєстрації.

Реєструймося за посиланням:
https://is.gd/BWeZbO

18.11.2020 об 11.00

За більш детальною інформацією щодо консультацій, а також в разі виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтесь до нашої команди: 
+38 067 346 90 58 
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.