Запрошуємо приєднатися до виставки Asia Fruit Logistica 2020 в якості візітера!

Запрошуємо приєднатися до виставки Asia Fruit Logistica 2020 в якості візітера!

Виставка проходитиме 18-20 листопада 200 року в форматі онлайн. Як свідчить практика, в умовах пандемії COVID 19 такий формат є оптимальним рішенням, щоб не ставити свій бізнес на паузу, адже дає змогу знайти нових потенційних партнерів, розширити список ділових контактів, але й при цьому убезпечити себе та своїх колег. 

ASIA FRUIT LOGISTICA ON не просто віртуальна виставка. Це цифрова платформа, що об’єднає світових постачальників і покупців свіжої продукції з усієї Азії. Завдяки насиченій програмі онлайн-конференцій, семінарів та воркшопів ви буде перебувати в епіцентрі світових інновацій сектору ягідництва.

Найсучасніше програмне забезпечення допоможе вам організувати ділові контакти та заздалегідь запланувати зустрічі під час основних виставкових днів 18-20 листопада 2020 року.

Якщо Ви бажаєте приєднатися до виставки в якості візітера, будь ласка, заповніть форму .

Зверніть увагу, що Ваша участь у виставці буде максимально ефективною, якщо ви

  • вже маєте сертифікати та досвід експорту
  • маєте сайт (принаймні лендінг) англійською мовою
  • маєте представників, які вільно володіють англійською та можуть вести переговори цією мовою
  • та, звісно ж, будете брати активну участь у заході протягом 18-20 листопада.

Проєкт ITC «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі - Ініциатива ЕС для бізнесу»  впроваджується в Україні за підтримки ЄС з метою допомоги малим і середнім виробникам та переробникам ягідної продукції шляхом підвищення їх конкурентоспроможності, інтеграції у глобальні ланцюжки доданої вартості, а також відкриття доступу до нових ринків з фокусом на ринки країн ЄС.