BigBlue увійшов до ТОП-15 найвпізнаваніших органічних брендів України

BigBlue увійшов до ТОП-15 найвпізнаваніших органічних брендів України

Тренд «органік» набуває все більшої популярності:

невеликі й середні виробники в Україні активніше беруться за вирощування такої продукції, торгові мережі відкривають цілі «органічні» відділи, а покупці все частіше вибирають organic. При цьому споживач часто не зовсім розуміє, що таке «органік» і чим такий продукт відрізняється від «еко», «біо», «натуральний» чи «домашній».

Органічне виробництво має бути натуральним у всьому. Не застосовуються хімічні добрива, пестициди, генетично-модифіковані організми (ГМО) або консерванти. Щоб стати виробником органічної продукції, потрібно пройти складну і тривалу процедуру сертифікації. Кожен етап виробництва контролюється відповідним органом. Тільки така продукція має право маркуватися словом «органік».

«Крім того, органічний бренд – це не тільки якісний натуральний продукт та хороший маркетинг, це філософія, яка передбачає дбайливе ставлення до довкілля та здоров’я людей», - підкреслюють автори рейтингу.

Зазначимо, що ТМ BigBlue в цьому рейтингу посідає 13 сходинку, що дуже почесно, якщо порівнювати розміри бізнесів з іншими компаніями в ТОПі.

Ознайомитися з повним переліком виробників органічної продукції, що вже завоювали прихильність споживачів, можна ТУТ.

Олег Науменко про філософію економіки органічного ягідництва

В прямому ефірі відбулося офіційне відкриття Ukrainian Organic Export Days 2021!