До Асоціації «Ягідництво України» приєдналась компанія EMCO CAL

До Асоціації «Ягідництво України» приєдналась компанія EMCO CAL

 Ekland Marketing Co. (EMCO CAL) є всесвітньо відомим постачальником новітніх сортів суниці садової, ожини, малини, лохини та цитрусових. Спираючись на більш ніж 40 -річний досвід роботи з розплідниками, виробниками та маркетологами у більш ніж 70 країнах, EMCO CAL розуміє потреби фермерів у сортах, які забезпечують якісну та однорідну продукцію на найкращому ринку для кожної країни і виробничої зони.

EMCO CAL підтримує впровадження чудових нових сортів з технічними послугами, покликаними підвищити рентабельність виробника та маркетолога.

Компанія:

  • Здійснює випробування та оцінку нових сортів, розроблених провідними програмами розвитку сорту,
  • Працює безпосередньо з виробниками та маркетологами щодо відбору і виведення на ринок кращих нових сортів, що відповідають маркетинговим потребам регіону,
  • Ліцензує постачальників та суб’єктів маркетингу на використання нових сортів,
  • Керує програмами роялті, адаптованими до потреб виробників, маркетологів та власників сортів у різних регіонах виробництва.

З 1982 року EMCO CAL розробила розгалужену мережу виробників на шести континентах. Ці виробники продемонстрували свою здатність проводити випробування та оцінювати багато нових сортів, придатних для їх виробничих потреб. Ця співпраця дозволяє EMCO CAL прискорити процес відбору та розширити різноманітні варіанти та вибір, доступні для міжнародної фермерської спільноти.

 

СТАТИ ЧЛЕНОМ АСОЦІАЦІЇ