До Асоціації «Ягідництво України» приєдналась компанія OctoFrost AB

До Асоціації «Ягідництво України» приєдналась компанія OctoFrost AB

OctoFrost AB - це всесвітньо визнаний постачальник обладнання для переробки харчових продуктів з глибоким акцентом на термічну обробку, таку як бланшування, варіння, охолодження та заморожування IQF. Охолоджувальні машини та обладнання OctoFrost можуть бути використані для обробки широкого спектру продуктів IQF (фруктів, овочів, ягід, морепродуктів, м'яса, птиці, макаронних виробів, молочних продуктів та зернових) та розроблені з урахуванням потреб клієнтів: для природного вигляду продуктів, надійна безпека харчових продуктів, високий урожай та енергоефективність.

Завдяки глобальному покриттю продажів та обслуговування клієнтів, компанія має понад 300 успішних установок для клієнтів, розташованих у більш ніж 50 країнах на 5 континентах. OctoFrost прагне світу з кращою якістю їжі та зменшенням харчових відходів завдяки вдосконаленню рішень для свіжозаморожених продуктів.

Обладнання для переробки харчових продуктів OctoFrost ™ - це більше, ніж просто безпечна покупка, завдяки взаємодії з торговцями по всьому світу ми допомагаємо нашим клієнтам отримувати нові замовлення на їх найвищу якість заморожених продуктів OctoFrost ™ IQF через мережеву платформу OctoFrost Link.

Коротка історія

Компанія була заснована в 1999 році в місті Мальме, Швеція, де знаходиться штаб-квартира. У 2015 році змінили назву нашої компанії з IQF Frost AB на OctoFrost AB, IQF Frost Inc. на OctoFrost Inc. та ProFrost AB на OctoFrost Technology AB. Усі компанії є частиною спільної компанії - OctoFrost Group з існуючою структурою власника.

У 2017 році OctoFrost Group придбала 100% акцій голландського Innotec Systems BV, відомого виробника спеціальних машин для переробки харчових продуктів та ліній промислової харчової переробки. Innotec мав сильний досвід у термічних процесах, таких як бланшування, варіння та охолодження. Це придбання зробило OctoFrost Group ключовим гравцем у галузі.