Фахівець Банку Львів розкаже про актуальні фінансові пропозиції та комплексні рішення для підприємців ягідного сегменту

Фахівець Банку Львів розкаже про актуальні фінансові пропозиції та комплексні рішення для підприємців ягідного сегменту

 «Для нас участь у конгресі та фестивалі — це можливість відверто поспілкуватися з підприємцями, зрозуміти їхні потреби та запропонувати партнерство з банком, який вибудовує довготривалі та довірливі відносини зі своїми клієнтами. Адже Банк Львів є, в першу чергу, банком для малого і середнього бізнесу, ми підтримуємо підприємців, які впевнено ведуть свій бізнес та готові розпочати партнерські відносини з європейським банком», — підкреслює Ігор Бабак.

 

Крім того фахівець зазначає, що  Івано-Франківськ і область, зараз показують шалені показники інвестиційного росту, тут відкриваються велика кількість підприємств, добре розвивається і фермерська справа.

Нагадаємо, що Банк Львів виступить офіційним партнером IV національного конгресу «Ягідництво та кооперація - 2021». Зареєструватись на участь у головній ягідній події цього літа – національному конгресі «Ягідництво та кооперація - 2021» можна вже зараз!

 Більше інформації про подію та попередня програма заходу доступні на офіційному сайті конгресу. 

З питань участі, а також – партнерства та спонсорства звертайтесь, будь ласка за телефоном (067) 266-15-73, (067) 487 - 37- 49, або ж пишіть на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. 

З нетерпінням чекаємо зустрічі в мальовничому Прикарпатті!

По темі:

Банк Львів – офіційний партнер конгресу «Ягідництво та кооперація - 2021»

Національний конгрес «Ягідництво та кооперація - 2021»: все найцікавіше та найважливіше в новому форматі!

Фото з Третього національного конгресу "Ягідництво та кооперація". ДЕНЬ 2

Фото з Третього національного конгресу "Ягідництво та кооперація". ДЕНЬ 1