Проект #ЕФКО: відбувся тренінг «Осіння підготовка вінограду до наступного сезону»

Проект #ЕФКО: відбувся тренінг «Осіння підготовка вінограду до наступного сезону»

Людмила Баранець, спеціаліст по виноградарству з центру «Інститут виноградарства і виноробства імені Василя Єгоровича Таїрова» з 20-річним науковим досвідом, розповіла про п’ять важливих кроків, які потрібно зробити виноградарям восени: обрізку, вологозахистний полив, захист від шкідників, підкормку і укривання.

Експерт продемонструвала відео майстер-класи по обрізці восени, окремо наголосивши про важливість гострого секатору та його обробки. Особливу увагу спікерка приділила пробемі шкідників та хвороб винограду, порекомендувавши засоби профілактики та способи боротьби купоросами та препаратами. Також пані Баранець пояснила, наскільки важливим є вологозарядний осінній полив, поділившись досвідом від сучасних виноградарів щодо простих і економних способів це зробити. Крім того, експерт детально розповіла про підживлення рослин добривами і показала способи укривання лози на зиму.

Дякуємо всім, хто долучився! Всі матеріали заходу учасники вебінару отримають електронную поштою. Акцентуємо увагу, що учасники проекту #ЕФКО мають унікальну можливість записатися на індивідуальні консультації до Людмили Баранець або до іншого консультанту проекту.

Нагадуємо, що підприємств з цільових областей проекту: Запорізької, Дніпропетровської, Харківської, Полтавської, Херсонської, Одеської, Миколаївської, Черкаської, участь в подіях БЕЗКОШТОВНА за умови попередньої реєстрації.

Список наступних вебінарів з посиланнями на реєстрацію ви можете знайти тут

За більш детальною інформацією щодо консультацій, а також в разі виникнення будь-яких питань, будь ласка, звертайтесь до нашої команди:

+38 067 346 90 58

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.