Тренінг «Інтелектуальна власність у виробництві ягід»: реальні приклади та практичні поради від провідних фахівців фірми «Пахаренко і партнери»!

Тренінг «Інтелектуальна власність у виробництві ягід»: реальні приклади та практичні поради від провідних фахівців фірми «Пахаренко і партнери»!

Поняття "Інтелектуальна власність" (англ. Intellectual property) виникло в процесі тривалої практики юридичного закріплення за певними особами їхніх прав на результати інтелектуальної діяльності у промисловій, науковій, художній, виробничій та інших сферах. В Україні захист Інтелектуальної власності гарантується Конституцією. Зокрема згідно з частиною 2 статті 54 Конституції, громадянам гарантується свобода літературної, художньої, наукової творчості, захист інтелектуальної власності, їх авторських прав, моральних і матеріальних інтересів, що виникають у зв'язку з різними видами інтелектуальної діяльності.

Українські виробники ягідної продукції у своїй діяльності використовують концепції ягідного бренду, найменувань, логотипів, етикеток, пакувань, способів вирощування ягід та численні об’єкти інтелектуальної власності, які потрібно охороняти та захищати від конкурентів. Але наскільки це реально в умовах України, які випадки порушення інтелектуальної власності найчастіше зустрічаються в плодово-ягідній галузі та чи можливо виграти позов?

На ці питання дадуть відповідь провідні експерти фірми «Пахаренко і партнери» під час спеціалізованого освітнього тренінгу «Інтелектуальна власність у виробництві ягід», який відбудеться 8 лютого у форматі Zoom.

Час проведення: 10.45 – 14.00

Тренери

АНАСТАСІЯ МІНДРУЛ, заступник начальника юридичного відділу ТОВ «Фірма «Пахаренко і партнери»

АНАСТАСІЯ ТЕРЗЕМАН, експерт ТОВ «Фірма «Пахаренко і партнери»

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА за умови попередньої реєстрації!