У BerryMore Active планують розширення площ та збільшення переліку сортів ожини

У BerryMore Active планують розширення площ та збільшення переліку сортів ожини

 

Нагадаємо, що виробничі потужності компанії знаходиться в селі Воронове, Синельниківського району Дніпропетровської області, в екологічно чистому регіоні, поблизу с природним заповідником. Наразі  BerryMore Active продовжує збільшувати площі під цією ягодою.  Так у 2017 році під ожиною в компанії BerryMore Active було зайнято лише 3 га, а вже до 2025 р господарство планує мати під цією культурою 85 га.

«Ми плануємо засадити ожиною більшу площу. Ми плануємо набирати оберти завдяки ремонтантним сортам, які плодоносять з початку літа до приморозків, щоб розтягнути період збору врожаю»,  - повідомляють в  BerryMore Activ.

«Ожина нам здалася цікавим напрямом, адже тут менша конкуренція по Україні, ніж у секторі малини та лохини, ягода оригінальна, дає гарну фінансову віддачу. Ми в майбутньому плануємо збільшувати експорт (у поточному сезоні нашу ожину їли німці і голландці) Цього року ми також пройшли сертифікацію в системі GLOBAL G.A.P. Нас навіть навіть хвалили: сказали, що ми – молодці!» - пишаються в компанії.

Зазначимо, що  BerryMore Activ - член Асоціації «Ягідництво України» з 2020 року.  

 

Читати також:

До Асоціації «Ягідництво України» приєдналась компанія BerryMore Activ!

Ожина встановила рекордну ціну за п'ять років  

 

СТАТИ ЧЛЕНОМ АСОЦІАЦІЇ