Комплектні лінії для переробки, заморозки, сушіння вишні та черешні

Комплектні лінії для переробки, заморозки, сушіння вишні та черешні

Член Асоціації "Ягідництво України" - компанія МЕГА - проектує та виробляє комплектні лінії для переробки, заморозки, сушіння вишні та черешні. 

Підприємство раде запропонувати своїм клієнтам різні виробничі рішення для миття, калібрування ягід, видалення плодоніжок та кісточок, а також для їх подальшого використання – заморозки, сушіння, консервування, пастеризації тощо.

Важливу роль у процесі переробки вишні/черешні займає машина для вибивання кісточок. Неочищений продукт негативно впливає якість кінцевого продукту.

Для правильної та ефективної роботи кісточковибивних машин також необхідно використання правильно підібраного роликового калібратора, який розділить ягоди вишні на необхідні фракції.

Також у лінії вишні компанія МЕГА рекомендує поставити протирочну машину для кісточок, яка допоможе очистити кісточки з вишні та перетерту залишкову м'якоть використовувати з будь-якою іншою метою (наприклад, для концентратів, соків з м'якоттю і т.д.).

Ринок десертних фруктів все ще незначний сегмент, але його можуть використовувати невеликі ферми, особливо орієнтовані на органічне або навіть біодинамічний виробництво. Такі комплексні лінії також мають попит у великих цехах з переробки овочів і фруктів.

Компанія МЕГА надає 12-місячну гарантію на куплені пристрої, а також можливість замовити необхідні запчастини, а також допомагає у виборі, якщо є така потреба.

Підприємство готове запропонувати свою допомогу у виборі необхідного обладнання як для новачків, які починають займатися переробкою вишні, так і цехам, які мають досвід у цьому процесі.

Докладніша інформація доступна на офіційному вебсайті https://www.megabelzyce.pl/