Конкурентоспроможні сорти полуниці, ожини, малини, лохини та цитрусових від EMCO CAL

Конкурентоспроможні сорти полуниці, ожини, малини, лохини та цитрусових від EMCO CAL

Член Асоціації "Ягідництво України" - компанія Ekland Marketing Co. (EMCO CAL) - рекомендує до уваги українських виробників конкурентоспроможні сорти полуниці, ожини, малини, лохини та цитрусових з усього світу.

Спираючись на більш ніж 40-річний досвід роботи з розсадниками, виробниками та маркетологами в більш ніж 70 країнах, EMCO CAL розуміє потреби фермерів у сортах, які забезпечують якісну та однорідну продукцію в найкращий час для кожної країни та виробничої зони.

EMCO CAL підтримує впровадження нових високоякісних сортів, надаючи технічні послуги, спрямовані на підвищення прибутковості виробника та маркетолога.

Компанія Ekland Marketing Co. (EMCO CAL) сьогодні:

  • Проводить випробування та оцінку нових сортів, розроблених провідними програмами розвитку сортів,
  • Працює безпосередньо з виробниками та маркетологами для відбору та виведення на ринок найкращих нових сортів, які відповідають маркетинговим потребам регіону,
  • Видає ліцензії розповсюджувачам та маркетинговим компаніям на використання нових сортів,
  • Адмініструє програми роялті, адаптовані до потреб виробників, маркетологів та власників сортів у різних виробничих регіонах.

З 1982 року EMCO CAL створила розгалужену мережу виробників на шести континентах. Ці виробники продемонстрували свою здатність проводити випробування та оцінювати багато нових сортів, придатних для їхніх виробничих потреб. Ця співпраця дозволяє EMCO CAL прискорити процес селекції та розширити різноманітність варіантів і вибору, доступних для міжнародної фермерської спільноти.

Mary Carmen ®

Kokanee

Mini Blues

 

Докладніша інформація доступна за ел. поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та за телефоном +90 505 385 74 07 - п. Доган Чукуру, комерційний менеджер по ринках Туреччини, України та Центральної Азії.