Український бренд заморожених ягід, овочів та фруктів виходить на ринок рітейлу

OctoFrost IQF

Бренд Tevitta, який входить до Асоціації "Ягідництво України", розпочав фасувати заморожену продукцію у 400 грамову упаковку та розвиває співпрацю з торговими точками.

На сьогодні асортимент ТМ Tevitta включає в себе:

  • ягоди: вишня без кісточок, полуниця, смородина, чорниця;
  • овочі: квасоля різана та ціла, кукурудза солодка, горошок, броколі, печериця, брюссельська капуста, морква міні, шпинат листовий, картопля фрі та по-селянськи;
  • суміші: Компотна, Мексиканська, Весняна, Дитяча, Царська, Лобіо з грибами. 

tevitta

У компанії оголошують співпрацюємо з дистриб’юторами, торговими точками та іншими оптовими замовленнями від 600 кг 1 позиції. 

Бренд Tevitta має власні поля для вирощування якісної сировини, модернізовану лабораторію для продукування саджанців in vitro та побудований за останніми тенденціями технологій завод із заморозки ягід, овочів та фруктів.

Завод має високі стандарти якості виробництва, які підтверджуються відповідними сертифікатами, серед яких GLOBAL G.A.P і BRC. 

Продукція Tevitta експортується до більше, ніж 10 країн світу, в тому числі Польщу, Німеччину, Румунію, Угорщину, та країни Балтії. 

Деталі за телефоном: +380 97 993 88 02 Володимир Можировський 

Для довідки: Tevitta — український бренд, який займається заморожуванням ягід, овочів та фруктів, а також спеціалізується на переробці волоських горіхів. 

Бренд був заснований у 2019 році та є одним із напрямків роботи компанії LNZ Group.