Вітаємо нового члена Асоціації «Ягідництво України» - компанію DroneUA

Вітаємо нового члена Асоціації «Ягідництво України» - компанію DroneUA

Поки більшість підводить підсумки, ми продовжуємо працювати та розширювати перелік партнерів, з якими будуємо плани на новий рік. Тож не можемо не поділитися ще однією чудовою новиною: до Асоціації «Ягідництво України» приєдналась компанія DroneUA! 

DroneUA – це міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень від брендів XAG, EcoFlow, Pix4D, Parrot, Pix4D, Chasing, DroneDeploy, AgroCares та інші. 

У структурі групи компаній функціонують власні інженерні, виробничі та сервісні підрозділи, відкритий центр обробки даних. Представлені DroneUA  технологічні рішення використовуються на більш ніж 4 млн гектарів посівних площ України.  Лише за результатами агросезону 2021 дронами-обприскувачами від DroneUA було оброблено понад 1 млн га. 

DroneUA входить в ТОП-3 найбільш інноваційних бізнесів в сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES та ТОП-20 найбільш інноваційних підприємств України. 

Група компаній продовжує розширювати перелік технологічних брендів, які презентує на ринку України, та веде активну діяльність в сільському господарстві, нафтогазовій промисловості, а також в сферах енергетики, геодезії і топографії.

 Отримати більше інформації можна у представників компанії:

Телефон: (093) 457 57 57

                (044) 495 75 77

Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Сайт: drone.ua 

Тож наші плани на 2022 рік стають ще більш грандіозними, а наша команда – більш потужною!

СТАТИ ЧЛЕНОМ АСОЦІАЦІЇ

Читати по темі:

До Асоціації «Ягідництво України» вже приєдналося 50 компаній!