Fruit Attraction 2023 у Мадриді

Fruit Attraction 2023 in Madrid

З 3 по 5 жовтня 2023 року Мадрид перетвориться на світовий центр свіжих продуктів завдяки проведенню Fruit Attraction на IFEMA. Відзначаючи своє 15-річчя, ця подія виступає як вікно в інновації, якість та різноманітність для галузі, зокрема для роздрібних продавців та операторів з усього світу.

Fruit Attraction — це більше, ніж просто виставка. Це справжнє свято для плодоовочевої галузі! З очікуваною участю понад 90 000 відвідувачів з 135 країн, учасники отримають унікальний шанс ознайомитися з усіма останніми трендами та інноваціями в галузі.

Мадрид прийматиме біля 1600 компаній та 70 000 професіоналів з 120 країн, включно з Україноб. З року в рік Fruit Attraction підсилює своє становище як провідна платформа для плодоовочевої торгівлі. Основна увага виставки скерована на два ключові сегменти: свіжі продукти та допоміжне обладнання, розраховане на професійних учасників ринку.

На стенді 8A16 у залі 8 відвідувачі зможуть відкрити для себе смаки України завдяки спеціальному стенду Асоціації "Ягідництво України". Не пропустіть можливість познайомитися з продукцією таких відомих українських експонентів, як @Blueberry, @Artberry, @Family Garden та багатьох інших.

Fruit Attraction працюватиме з 3 по 5 жовтня 2023 року. Долучіться до нас на цьому захоплюючому святі свіжих продуктів у серці Мадрида!