Компанія «Інсолар - холод» уже змонтувала в Україні більше 1000 холодильних установок і понад 600 різних систем вентиляції

 Компанія «Інсолар - холод» уже змонтувала в Україні більше 1000 холодильних установок і понад 600 різних систем вентиляції


За роки своєї роботи співробітниками компанії в різних регіонах України було змонтовано більше 1000 холодильних установок і понад 600 різних систем вентиляції та кондиціонування. Ба більше, компанією «Інсолар-холод» реалізовано проекти не тільки в Україні, а також в Грузії і Молдові.
Компанія виконає за технічним запитом замовника проектування та монтаж камер для охолодження та зберігання свіжої ягоди:
• холодильні камери з регульованою температурою і вологістю
• холодильні камери з РГС (якщо реалізація продукції йде, наприклад, від 10 тонн)
• холодильні камери з Palliflex (якщо обсяги реалізації врожаю невеликі. Наприклад, кілька десятків або сотень кілограм) в цьому випадку вигідніше використовувати саме палетне зберігання (Palliflex)

Переваги сховища з Palliflex

• для зберігання дрібних і ніжних фруктів (ягід)
• для довгострокового і короткострокового зберігання
• різні фрукти (ягоди) в одній холодильній камері (з однаковим температурним режимом зберігання)
• місткість від 400 до 1000 кг продукції на піддоні 

Для логістичних та виробничих компаній в компанії готові реалізувати проекти по заморожування ягоди та зберіганню замороженої продукції, також допоможемо підібрати та змонтувати лінію сортування ягід.
«При зведенні холодильних складів та монтажі холодильних камер ми пропонуємо холодильне обладнання від провідних світових виробників, з більшістю з яких маємо довготривалі партнерські відносини», - підкреслюють представники «Інсолар - Холод».
Більш детальну інформацію про проекти можна дізнатися на офіційному сайті компанії https://insolar-holod.com/ru/our-projects