ТОВ «Агрітема» пропонує два інноваційних продукти на основі канадських морських водоростей

ТОВ «Агрітема» пропонує два інноваційних продукти на основі канадських морських водоростей

«Тому цього року для українських фермерів вже доступні два інноваційних продукти на основі канадських морських водоростей: Euro FolVive Mix TE Liquid та Euro Vive Pure AA Liquid» - кажуть в ТОВ «Агрітема».

Euro FolVive - нове покоління позакореневих добрив, що поєднує збалансоване мінеральне живлення та біостимуляцію. Це асортимент стабільних розчинів мінеральних добрив, збагачених високим рівнем високоякісного екстракту водоростей Ascophyllum nodosum, які стали стандартом у програмах живлення у всьому світі.

Нагадаємо, що з 2017 року компанія ТОВ «Агрітема» є також офіційним представником компанії Lallemand, найбільшим виробником біопрепаратів у світі. Більше того, в поточному сезону вони пропонують вже доволі відомі та популярні біопрепарати для вирощування ягідних культур.

изображение viber 2021 04 21 16 36 21

Зокрема це фосформобілізуючий та рістстимулючий препарат RiseP, який є бактеріальним пробіотиком кореневої системи.

изображение viber 2021 04 21 16 36 32

Біофунгіцид PRESTOP на основі гриба гіперпаразита Gliocladium catenulatum добре впорається не лише з Сірою гниллю, а також відмінно захистить рослини від кореневих патогенів.

2021 04 21 16 36 35

Рослинний осмопротектор IntraCell в свою чергу допоможе рослинам подолати абіотичні стреси викликані різкими коливаннями температури, надлишком або нестачею вологи, засоленістю та нівелює пестицидне навантаження. Окрім того, препарат покращить якість та транспортабельність ягоди та подовжить термін її зберігання.

  IMG 00871