ФГ «Еко Беррі» - Офіційний партнер бізнес – туру в рамках конгресу «Ягідництво та кооперація - 2021»

ФГ «Еко Беррі» - Офіційний партнер бізнес – туру в рамках конгресу «Ягідництво та кооперація  - 2021»

ФГ «Еко Беррі» - провідна українська компанія, що спеціалізується на вирощуванні, переробці та заморожуванні культивованих ягід і дикоросів, є членом Асоціації «Ягідництво України» та володарем премії UBAAwards 2021 в Номінації "Прорив року".

Площа власних земель господарства сягає 300 га, з них 130 га вже засаджено різноманітними ягодами. Підприємство спеціалізується на вирощуванні ремонтантної та літньої малини, смородини, порічок, суниць садових, ожини, жимолості й лохини. Сам завод підприємства оснащено високопрофесійним та сучасним обладнанням.

«Ми гарантуємо надійну обробку, заморозку, сортування та фасування продукції безпосередньо на нашому полі», - підкреслює Ігор Князевич, один із керівників ФГ «Еко Беррі». Більше про роботу господарства, а також про кооперацію виробників та переробників для спільної вигоди за рахунок підтримки і співпраці пан Князевич розкаже під час пленарної частини конгресу. А вже наступного дня учасники заходу матимуть змогу побачити все на власні очі в рамках практичного бізнес – туру на підприємство.

Нагадаємо, що зареєструватись на участь у головній ягідній події цього літа – національному конгресі «Ягідництво та кооперація - 2021» можна вже зараз! Більше інформації про подію та попередня програма заходу доступні на офіційному сайті конгресу.

З питань участі, а також – партнерства та спонсорства звертайтесь, будь ласка за телефоном (067) 266-15-73, (067) 487- 37- 49, або ж пишіть на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

З нетерпінням чекаємо зустрічі в мальовничому Прикарпатті!

Читати також

Ірина Кухтіна: «Цього літа Конгрес «Ягідництво та кооперація» пройде в новому форматі

Банк Львів – офіційний партнер конгресу «Ягідництво та кооперація - 2021»

Національний конгрес «Ягідництво та кооперація - 2021»: все найцікавіше та найважливіше в новому форматі!

Фото з Третього національного конгресу "Ягідництво та кооперація". ДЕНЬ 2

Фото з Третього національного конгресу "Ягідництво та кооперація". ДЕНЬ 1