Ірина Кухтіна: «Цього літа Конгрес «Ягідництво та кооперація» пройде в новому форматі

Ірина Кухтіна: «Цього літа Конгрес «Ягідництво та кооперація» пройде в новому форматі

«Конгрес вже проводився в різних містах України: Тернополі, Львові тощо. Цього року в фокусі проблеми невеликих фермерів, буде багато панельних дискусій, де обговорюватимемо технологічні питання і труднощі», - зазначила пані Ірина, особливо акцентувавши увагу, шо відмінність і особливість цьогорічної події – це синергія Конгресу і фестивалю  Zahid Berry Fest.

«Асоціація «Ягідництво України» підтримує Сімейний ягідний  фестиваль  Zahid Berry Fest, організатором якого є Богдан Лутчин, засновник ФГ «Беррі Прикарпаття». Адже подія в першу чергу спрямована на культуру і популяризацію споживання ягід. Це буде справжнє сімейне свято, в рамках якого планується багато цікавих заходів для дітей, концерт, а для учасників Конгресу –вечеря з гуцульським колоритом. Фестиваль проводиться вже другий рік поспіль, а цього року очікується до 2000 людей. На самому фестивалі Асоціацією планується власна невелика дискусійна площадка, до якої ми радо запрошуємо учасників Конгресу», - продовжує пані Кухтіна. 

Щодо програми Конгресу, пані Ірина коментувала її наступним чином: оскільки рік був кліматично складним, а економіка не виправилась від постковідної кризи, будуть теми про те, як отримати якусь допомогу: гроші на розвиток бізнесу для фермерів. Також підійматимуться проблеми поточного сезону, а саме - шкідники та хвороби рослин. Особливу увагу буде приділено питанням кооперації.

«В якості спікерів Конгресу запрошуємо провідних експертів та фахівців і саме зараз очікуємо підтвердження від іноземного спікера. Серед спікерів-українців у нас представлені авторитетні практики, яким є чим поділитись. Конкурентоспроможність малого фермера в Україні може базуватись лише на об'єднанні – це може бути кооперація в широкому сенсі або, скажімо, торгівля разом, будування бренду.

Ми запросили декілька працюючих кооперативів з різних регіонів. Не всі, звичайно, можуть бути спікерами і розповідати про свій досвід на широкий загал, але у нас будуть дискусійні панелі», - поділилася Президент Асоціації. 

«Заплануйте свій час та гарні вихідні на Західній Україні з дітьми!»

 

Зареєструватись - https://forms.gle/BMh7cBagCuu2k4bJA

Детальніше про подію - http://berrycoop.com.ua/

 

 

Читати також:

ФГ «Еко Беррі» - Офіційний партнер бізнес – туру в рамках конгресу «Ягідництво та кооперація - 2021»

Фахівець Банку Львів розкаже про актуальні фінансові пропозиції та комплексні рішення для підприємців ягідного сегменту

Національний конгрес «Ягідництво та кооперація - 2021»: все найцікавіше та найважливіше в новому форматі!