Проєкт ITC "Ready to Trade" разом з АЯУ запрошують компанії приєднатися до онлайн - стенду на виставці BIOFACH 2021

Проєкт ITC "Ready to Trade" разом з АЯУ запрошують компанії приєднатися до онлайн - стенду на виставці BIOFACH 2021

Як зазначають організатори, BIOFACH eSPECIAL пропонує широкий спектр інноваційних можливостей для обміну інформацією та діалогу з провідними експертами галузі.

«Органічне - це більше, ніж маркування або сертифікація: «органічне» означає якість та переконання - відповідальне використання природних ресурсів. BIOFACH - це місце, де люди діляться своїм пристрасним інтересом до органічної їжі, знайомством та обміном думками, і це з 1990 року… Це важливе діловий захід, емоційна подія для органічного сектору, Це нові зустрічі, нові можливості для позиціонування та не тільки! Спектр продуктів на провідній світовій виставці органічних продуктів харчування задовольняє всі бажання, а першокласний конгрес завершує концепцію події. Але переконайтеся самі!», - наголошують організатори та додають, що діджитал – формат заходу жодним чином не вплине на його унікальну атмосферу.

Щоб долучитися до спільного віртуального стенду разом з Проєктом International Trade Centre «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі – Ініціатива EU4Business», компанія має відповідати наступним  критеріям:

  • офіційно перебуває у приватній власності і зареєстроване як юридична особа відповідно до законодавства України;
  • частка української власності становить не менше 60%;
  • має співробітників, які володіють англійською мовою на достатньому рівні, щоб спілкуватися з носіями мови без перекладача;
  • має підготовлені маркетингові матеріалами (сайт, каталог, буклет тощо) англійською мовою;
  • є експортером або готове розпочати експортну діяльність (сертифіковане за міжнародними стандартами та має відповідний міжнародний сертифікат на органічну продукцію);
  • готове забезпечити обсяги, організувати логістику, зберігання, пакування та маркування продукції відповідно до вимог замовника.

 

Щоб подати заявку на участь у стенді в рамках BIOFACH 2021, необхідно заповнити реєстраційну форму: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKwjPbWlbzCVPyUEW93ip88qoKpGUtV4PNl1HjyQfygeOrhw/viewform

 

Проєкт ITC «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі - Ініциатива ЕС для бізнесу»  впроваджується в Україні за підтримки ЄС з метою допомоги малим і середнім виробникам та переробникам ягідної продукції шляхом підвищення їх конкурентоспроможності, інтеграції у глобальні ланцюжки доданої вартості, а також відкриття доступу до нових ринків з фокусом на ринки країн ЄС.