В Україні зафіксували рекордний розмір лохини

В Україні зафіксували рекордний розмір лохини


В Україні  зафіксували рекордний розмір лохини: 3,05 см. Сорт ягоди – Чандлер. Вітаємо члена Асоціації «Ягідництво України» - Organic blueberry farm “BigBlue” з досягненням!  
Вага ягоди-рекордсменки - майже 9 г, розмір 3,05 см! Секрети досягнення – дотримання правильної системи живлення, захисту та правильної її обрізки. «А ще постійний, цілодобовий контроль», - добавляє Ігор Луцько, агроном господарства.

«За нашими рекордами слідкують в Європі, і в Еміратах. Такі рекорди підвищують цікавість до України і до нашої агротехнологічної продукції!, - зазначив Олег Науменко.

Серед вимог експертів Національного реєстру рекордів  - ягоду обов’язково повинні зривати в їх присутності.

«Рекорди в сільському господарстві то не новина, - зазначає Віталій Зорін, інспектор Книги рекордів Україні, - Але здебільшого вони стосуються врожаю з гектару. Була найбільша цибуля, капуста, але серед ягід –   перше досягнення!».

Бажаємо Organic blueberry farm “BigBlue”  нових рекордів та досягнень і нагадаємо, що цього року компанія СВК "Ягідки", ТМ BigBlue виборола премію UBA Awards 2021: нагородження в Номінації "Кращий бренд року".
Так тримати!!!

 

Читати також

В Україні зафіксували рекордний розмір лохини

BigBlue Organic Blueberry Farm вже цього сезону вийде на ринок Скандинавії

UBA Awards 2021: photos

Номінація «Бренд року» - UBA Awards 2021