Аграріям пропонують програму фінансування для покращення техніки господарства

Аграріям пропонують програму фінансування для покращення техніки господарства

У часи війни Україна продовжує годувати світ, а для виконання цієї місії міжнародні партнери підтримують та допомагають українським аграріям всіма можливими та доступними інструментами, інформують у Комітеті з питань агарної та земельної політики.

Так, компанія «Тайтен Машинері Україна» спільно з проєктом Европейського банку реконструкції та розвитку та ЄС - EU4Business-EBRD пропонують програму фінансування покращення техніки та обладнання аграрних підприємств та їх відповідності вимогам Директив Європейського Союзу.

Програма передбачає видачу коштів на допомогу українським аграрним підприємствам для приведення власних виробничих потужностей до рівня європейського ринку, а також енергозбереження. Максимальна сума фінансування дорівнює еквіваленту €500 000 на одне підприємство або групу підприємств.

Зазвичай, для забезпечення виконання вимог Директив ЄС, компаніям доводиться вдосконалювати власні виробничі механізми та процеси, змінювати застаріле обладнання на сучасні технології, зокрема комбайни, трактори та сівалки, а також інше обладнання для посіву, обробки та збирання врожаю.

Тому, завдяки зазначеній програмі, українські підприємства зможуть успішно конкурувати з іншими компаніями на великих європейських та регіональних ринках, якщо їхні виробничі процеси узгоджуватимуться із вимогами Директив ЄС.

Участь у такій програмі дає змогу залучення інвестицій на виконання вимог Директив ЄС та надає компаніям таки можливості:

  • підвищити свою конкурентоспроможність на місцевому ринку;
  • розширити власні експортні можливості, а також збільшити доходи від експорту на ринки ЄС;
  • покращити якість своїх товарів та послуг на внутрішньому ринку;
  • отримати додаткові переваги від заощаджень енергії та ресурсів:
  • зменшення базових витрат та покращення прибутковості компанії;
  • покращення «зеленого» (екологічного) іміджу компанії.

Зазначається, що «Тайтен Машинері Україна» працює на українському ринку аграрної галузі вже понад 10 років, пропонуючи сільськогосподарську техніку світових брендів для сучасного та якісного обробітку посівних площ. За цей час компанія здобула досвід співпраці з тисячами аграріїв, пропонуючи найкращі рішення. Зараз «Тайтен Машинері Україна» співпрацює з різними фінансовими установами, які пропонують найкращі умови фінансування сільгосптехніки.