Аудит BRCGS v.9. Lantmannen AXA

Компанія Lantmännen в Україні

У жовтні 2022 року член Асоціації «Ягідництво України» - компанія Lantmannen AXA - пройшла аудит з оцінкою А. Але не зважаючи на нещодавно проведений аудит та всі фактори воєнного стану, керівництво підприємства дійшло висновку: в квітні 2023 року необхідно підтвердити незалежною компанією, що система управління безпечністю та якістю працює і працює відмінно, але відповідно до нової версії BRCGSV9.

Вимоги до харчових підприємств постійно посилюються. Це в інтересах кінцевих споживачів та клієнтів, адже це гарантія для них, що продукти безпечні та якісні. Також це і в інтересах компанії – постійно покращуватися і відповідно збільшувати свої продажі в Україні та на експортних ринках.

За досить короткий проміжок чаcу від попереднього аудиту, працівники з різних підрозділів ознайомились з вимогами нової версії стандарту та впровадили ці вимоги в своїх робочих процесах.

У ході перевірки аудитором відзначено зацікавленість вищого керівництва, направленість на досягнення високих результатів, постійні поліпшення та вдосконалення культури безпечності та якості харчових продуктів, пошук різних можливостей для розвитку бізнесу, професіоналізм та відповідальність персоналу, які були продемонстровані під час аудиту.

Чому була обрана саме сертифікація BRC?

Цей стандарт:

  • відповідає вимогам клієнтів в Україні та по всьому світу, зрозумілий усім клієнтам
  • єдиний для всіх інших заводів в Lantmannen Cerealia, що допомагає ділитися досвідом та знову ж таки постійно покращувати систему управління безпечністю та якістю на нашому заводі
  • найбільш повно відповідає нашій стратегії розвитку компанії і постійному її вдосконаленню

Таку ресертифікацію компанія здійснює на добровільній основі, демонструючи відповідність нормативним вимогам, гарантуючи безпечність продукції та підвищуючи довіру з боку споживачів та органів контролю.

Компанія успішно пройшла перевірку та отримала оцінку А та сертифікат відповідно до стандарту нової версії BRCGS v.9. Цей результат підтверджує, що підприємство рухається в правильному напрямку, якість та безпечність виробленої продукції є першочерговим пріоритетом, відкриваючи нові можливості та перспективи на міжнародних ринках.

Компанія вдячна за залученість кожного співробітника, які ЩОДНЯ докладають максимум зусиль, аби продукція була не тільки смачною, а й безпечною, якісною та автентичною, як для українських споживачів, так і споживачів у всьому світі!

Найважливішим пріоритетом компанії у виробництві та реалізації харчових продуктів є безпечність та контроль якості.

Все буде Україна!

Докладніше про "Лантманнен Акса"