Tessara Berrisys: Велика різниця в якості доставки лохини

Tessara Berrisys: Велика різниця в якості доставки лохини

«Пощастило, що ми підготували цю продукцію, коли Covid-19 вплинув на світову фруктову індустрію», - говорить Жако Сміт, генеральний директор компанії Tessara у м. Кейптаун, - Вартість вже була основним фактором у спробі уникнути вивезення більшої частини фруктів до 2020 року, але рік тому авіаподорожі різко скоротилися, і виробники були готові до інновацій, щоб своєчасно доставити свою продукцію на ринок. У нас були готові різні комерційні варіанти, і ми дуже зраділи успіху в наступні місяці».

Berrisys виробляє низьку дозу SO 2, захищаючи ягоди від грибкової атаки (фотографії надано компанією Tessara)

Герхард Слабберт, який керує продукцією Berrisys для компанії Tessara, зауважує: «Ми мали дуже позитивні відгуки від клієнтів, які заявляли, що вони бачили великі відмінності в якості доставки у звітах з контролю якості. У деяких випадках це дозволяє уникнути необхідності повторної обробки фруктів, у деяких випадках, і було збережено понад 20% вартості продукції».

Він додає, що це також було швидким кроком навчання для експорту лохини, оскільки вони ще не знають технології так само добре, як експортери винограду. Приємно бачити, що для них розширюються можливості експорту.

Лінія генераторів діоксиду сірки Uvasys компанії Tessara добре відома у виробництві столового винограду.

Berrisys виробляє дуже низьку дозу діоксиду сірки, яка захищає ягоди від грибкової атаки Botrytis cinerea (сіра цвіль) протягом тижнів. Це універсальний грибковий збудник після збору врожаю, відповідальний за гниття та втрату плодів, навіть за умови належного дотримання умов “холодних” ланцюгів.

Скорочення харчових відходів

«Наша мета – зменшити відходи свіжого виробництва», – зазначає Елтон Вільямс із групи досліджень та розробок Тессари. Вони працюють над цим рішенням для чорниці з 2017 року; втрати плодів після збору врожаю мають багато додаткових витрат на упаковку, робочу силу та транспорт.

 

Сіра цвіль на чорниці сприяє утворенню харчових відходів

 

«Ми повинні були випустити продукцію, якій виробники могли б довіряти, - продовжує Елтон. – Щось, що могло б спрацювати для них, навіть якби умови були не ідеальними. Ми також повинні були переконатись, що наша продукція добре поєднується з новим асортиментом сортів чорниці, які штурмують ринки».

 

Обсяги виробництва в усьому світі зросли, щоб не відставати від зростаючого попиту, але навіть морські перевезення вантажів були важкими, оскільки багато портів зазнали впливу пандемії. Поява продукту, який захищає та зберігає чорницю під час транспортування та зменшує ризик втрат при затримках, є своєчасною, зазначає компанія.

 

Для отримання додаткової інформації:

Герхард Слабберт

Компанія Tessara

Імейл: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

https://www.tessara.co.za/