Скільки додаткових коштів тягне Ваш бізнес? Поради від спеціалістів компанії «Хранителі комфорту»

Скільки додаткових коштів тягне Ваш бізнес? Поради від спеціалістів компанії «Хранителі комфорту»

Для кого це буде корисно?

- Власники або орендатори складських приміщень, морозильних камер, сховищ. Для подальшої термомодернізації та економного використання енергоносіїв.
- Власники, які будують подібні споруди. Для контролю якості будівельно - монтажних робіт згідно норм, розрахунку потужностей обладнання необхідного для коректного функціонування приміщення та підтримки необхідного мікроклімату. Для перевірки фактичного енергоспоживання залежно від рішень представлених в проекті.
- Власники які вже мають втрати товару при зберіганні, та шукають рішення для зниження цього показнику.
- Майбутні власники перед купівлею або орендою складських приміщень, морозильних камер, сховищ. Для визначення рентабельності вкладання грошей у приміщення.

 
Питання які ми вирішуємо:

1. Діагностика складських приміщень, холодильних камер, сховищ - на відповідність кількості щілин відповідно до норм. А також діагностика огороджувальних конструкцій на теплопровідність для дотримання необхідного мікроклімату. Що тягне за собою коректність роботи обладнання (вентиляція, холодильників, розпилювачів газового середовища), а так само зменшення витрат на енергоносії (електрика, газ). Стабільне зберігання товару без ризику псування.
2. Перевірка фактичного енергоспоживання залежно від рішень представлених у проекті. Розрахунок необхідної потужності для обладнання в залежності від умов зберігання, проектного рішення і фактичного стану огороджувальних конструкцій (Стін, даху, підлоги, віконно-дверної групи).
3. Рентабельність покупки або оренди: складу, холодильної камери, сховища - з урахуванням подальших витрат на експлуатацію та термомодернізацію.


Технологія та інструменти які ми застосовуємо:

Використовуємо інструментально - аналітичну методу в які
входять:
- Технологія “Аеродвері” (Blower Door Test). Для створення необхідного середовища (-50 Pa та +50 Pa), та розрахунку прямих втрат шляхом повітрообміну.
- Тепловізор. Для візуалізації дефектів в термографічному спектрі, та зняття реального теплового опору огороджувальних конструкцій.
- Димогенератор. Для візуалізації прямих втрат шляхом повітрообміну.
- Анімометр. Для визначення швидкості повітряного потоку в окремих місцях огороджувальної
конструкції.
- Барометр і термометр. Для коректного врахування метеорологічних даних під час тестування. Сукупність отриманих даних завдяки комплексу цих метод та інструментів, дає нам повне бачення, що відбувається з приміщенням, та як це виправити або взагалі уникнути.