Морозильна камера OctoFrost на шляху до України

Морозильна камера OctoFrost на шляху до України

Морозильна камера OctoFrost IQF розроблена з декількома зонами заморожування - кожна з регульованою швидкістю обертання вентилятора створює оптимальний потік повітря, що призводить до м’якого, але швидкого заморожування кірки. Тому делікатні та крихкі продукти, такі як ягоди, зберігатимуть свою цілісність протягом усього процесу заморожування IQF.

Нагадаємо, що компанія OctoFrost AB є членом Асоціації «Ягідництво України». Це всесвітньо визнаний постачальник обладнання для переробки харчових продуктів з глибоким акцентом на термічну обробку, таку як бланшування, варіння, охолодження та заморожування IQF. Охолоджувальні машини та обладнання OctoFrost можуть бути використані для обробки широкого спектру продуктів IQF (фруктів, овочів, ягід, морепродуктів, м'яса, птиці, макаронних виробів, молочних продуктів та зернових) та розроблені з урахуванням потреб клієнтів: для природного вигляду продуктів, надійна безпека харчових продуктів, високий урожай та енергоефективність.

Завдяки глобальному покриттю продажів та обслуговування клієнтів, компанія має понад 300 успішних установок для клієнтів, розташованих у більш ніж 50 країнах на 5 континентах. OctoFrost прагне світу з кращою якістю їжі та зменшенням харчових відходів завдяки вдосконаленню рішень для свіжозаморожених продуктів.

Читати також

До Асоціації «Ягідництво України» приєдналась компанія OctoFrost AB

Попит на заморожені продукти в умовах COVID-19 активно зростає - OctoFrost