B2B-переговори в рамках «Схід-Експо 2023»

B2B-переговори в рамках «Схід-Експо 2023»

Реєстрація здійснюється за посиланням https://forms.gle/fefvMy28NASgg51K8

Переговори між учасниками виставки «Схід-Експо 2023» та потенційними партнерами, клієнтами відбудуться з метою:

  • Встановлення нових ділових відносин;  
  • Пошукy нових партнерів;
  • Розширення ринків збуту.

Участь у виставці «Схід-Експо 2023» для підприємств є безкоштовною.

Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні запрошує на бізнес-виставку «Схід-Експо 2023», яка відбудеться 6-7 червня 2023 року в Києві в приміщенні Мистецького Арсеналу за адресою: вул. Лаврська, 10-12. Захід організовано за фінансової підтримки Європейського Союзу, Посольства США в Україні та Уряду Хорватії.

Центральною подією «Схід-Експо 2023» стане виставка-презентація підприємств із постраждалих від війни областей України, поєднана з можливістю проведення ділових переговорів, пошуку партнерів і клієнтів із інших регіонів, країн ЄС і світу та встановленням нових ділових відносин.

Більше інформації дивіться на сайті виставки.

Довідково

Протягом 2017-2021 років відбулося сім виставок «Схід-Експо» – дві регіональні та п’ять загальнонаціональних, одна з них онлайн. Заходи пройшли у Краматорську, Сєвєродонецьку, Києві та Львові, де 280 компаній місцевих виробників презентували свою продукцію широкому загалу. За підсумками заходів 70% учасників та учасниць встановили ділові контакти з новими партнерами. Загалом виставки відвідало понад 10 000 людей. 

«Схід-Експо 2023» організовує Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, Посольства США в Україні та Уряду Хорватії. 

Захід реалізується у партнерстві з Міністерством економіки, Міністерством цифрової трансформації, Донецькою, Запорізькою, Луганською та Херсонською обласними державними адміністраціями, Донецькою обласною торгово-промисловою палатою та Торгово-промисловою палатою України.

Запрошуємо до участі!